ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

1ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΤΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ


Επιλέγοντας βιβλία από το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου μας, βοηθάτε στη συμπλήρωση του ποσού που θα διατεθεί άμεσα στην κατασκευή γύρω από τα δέντρα της αυλής (κυκλικών πάγκων) που επανειλημμένα έχουν ζητήσει τα παιδιά. Βρισκόμαστε στο στάδιο της υλοποίησης.

Παρεμφερές με το προηγούμενο θέμα είναι και αυτό της τοποθέτησης συμπληρωματικών πάγκων σε επιλεγμένες θέσεις στην έξοδο του κεντρικού κτιρίου. Η χορηγία που αναμένουμε είναι σε καλό δρόμο.

Σας ενημερώνουμε πως όλα τα βιβλία που έχουν προταθεί από τους φιλολόγους τους σχολείου, έχουμε φροντίσει ώστε να υπάρχουν σε πολλαπλές σειρές για να τα προμηθευτούν τα παιδιά από το παζάρι του σχολείου μας.

Διέρρευσε η πληροφορία πως και η χορώδία ετοιμάζει κάτι ωραίο για την γιορτή μας. Δεν λέμε περισσότερα...πάντως ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή !

Δεν υπάρχουν σχόλια: