ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Διοργανώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 20 Δεκέμβρη 2008, το 1ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης

Το Σάββατο 20 Δεκέμβρη, από τις 10:30 μέχρι τις 15:00, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης διοργάνωσε το 1ο του χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Στο παζάρι διατέθηκαν:

Βιβλία, για μικρά και μεγάλα παιδιά, μεγάλης θεματολογίας , χριστουγεννιάτικα στολίδια, κεριά, γιρλάντες, κηροπήγια από οικολογικά υλικά.

Τα κεράσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου μας ήταν πεντανόστιμα και έγιναν γρήγορα ανάρπαστα.

Χαρήκαμε για τις καλλιτεχνικές δημιουργίες που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά του σχολείου μας και απολαύσαμε τις γλυκόλαλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες της χορωδίας.

Εδώ τα παιδιά της χορωδίας με την ακούραστη καθηγήτρια της χορωδίας κ. Κωστάκη. Από το... 1979 που ιδρύθηκε το σχολείο. Αυτό θα πει ζωντάνια !

Μικρό απόσπασμα video από την χορώδία. Κάντε κλικ εδώ.

Αρκετές παρέες μαθητών περιεργάστηκαν τα πάντα και το διασκέδασαν αρκετά.


Τα έσοδα από την έκθεση βιβλίου και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια θα διατεθούν για κάλυψη συμπληρωματικών λειτουργικών αναγκών του σχολείου.


Ήταν μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε με αρκετά μέλη του Συλλόγου μας και να ανταλλάξουμε ευχές.

Ακούστηκαν προτάσεις για άλλες εκδηλώσεις και επιθυμία για διοργάνωση κινηματογραφικής λέσχης μιας και το σχολείο διαθέτει και την σχετική υποδομή.

Σημαντική η παρουσία πολλών μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας. Κινήθηκαν και προς τη πλευρά των δώρων αλλά και των βιβλίων.
Να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση του Σχολείου, τον Σύλλογο των Καθηγητών που αρκετοί μας τίμησαν με την παρουσία τους, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τέλος όλα τα μέλη του Δ.Σ. που αφιέρωσαν πολλές, πάρα πολλές ώρες προσωπικής εργασίας για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Π. Ζηνέλη, ο κ. Αν. Μπουντουβάς, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού & Επιστημονικού Συνδέσμου Παλλήνης κ. Θ. Σταματίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Παλλήνης κ. Σκαμνέλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Παλλήνης κ. Αποστολίδης.

Και του χρόνου !

Δεν υπάρχουν σχόλια: