ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Αναζητείται, πέραν της κερδοφορίας και ένας κοινωνικός ρόλος για τον ΟΤΕ.

Μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στα βαλκάνια, ο ΟΤΕ, έχει τόσες πολλές ανάγκες, ώστε να καθίσταται εμπόδιο στους δείκτες κερδοφορίας του το καρτοκινητό τηλέφωνο που είναι εγκατεστημένο σε κοινόχρηστο χώρο του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης.

Επειδή οι πληροφορίες μας είναι ακριβείς, παρόμοιο περιστατικό έχει ήδη συμβεί στο 1o Γυμνάσιο Γέρακα, όπως και στο 1ο Λύκειο Παλλήνης.

Κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε του ΟΤΕ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα κίνησης της καρτοκινητής συσκευής σας. Πείτε μας μόνο πόσες κάρτες πρέπει να προμηθευτούμε, ώστε να μην είμαστε εμπόδιο στους στόχους σας.

Ο αγώνας που κάνουν οι γονείς για να κρατήσουν τα παιδιά τους σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία, μακριά από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων, είναι συνεχής και δύσκολος. Είμαστε σύμφωνοι με τον Διευθυντή του Γυμνασίου και πιστεύουμε πως άμεσα θα πρέπει να ξαναμπούν όσες συσκευές εξυπηρετούσαν τις ανάγκες και άλλων σχολείων.











Δεν υπάρχουν σχόλια: