ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Ο Σύλλογος Γονέων 1ου Γυμνασίου Παλλήνης είναι ανάδοχος του 11χρονου Khokon από το Μπανγκλαντές μέσω της "ACTION AID"

Η ActionAid είναι ένας διεθνής αναπτυξιακός οργανισμός που από το 1972, συνεργάζεται με τους κατοίκους των φτωχότερων χωρών του κόσμου για την εξάλειψη της φτώχειας και των βαθύτερων αιτιών που την προκαλούν. Από το 1991, η ActionAid είναι σύμβουλος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για θέματα που σχετίζονται με την παγκόσμια ανάπτυξη.
Όραμα της ActionAid είναι ένας κόσμος όπου κάθε άνθρωπος θα έχει το δικαίωμα να ζει μια αξιοπρεπή ζωή και θα μπορεί να απολαμβάνει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όπως δικαίωμα σε τροφή, νερό, υγεία, παιδεία, ασφάλεια και ένα ρόλο στην κοινωνία. Η δράση και το έργο της ActionAid στηρίζονται στον αλληλοσεβασμό, την πραότητα, τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη. Η στρατηγική δράσης της ActionAid είναι η δημιουργία καλύτερων συνθηκών ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.

Το πρώτο βήμα έγινε, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι η συνδρομή μας θα βοηθήσει να γίνουν και τα υπόλοιπα. Ενημερωθείτε για την πρωτοβουλία αυτή του 1ου Γυμνασίου και στείλτε μας τις απόψεις σας στο e-mail : 1gparents@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: