ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκινούν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Παλλήνης


Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης για όλες τις τάξεις της Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης, για τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Στόχος είναι η συμπαράσταση στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, αλλά και στους μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας, δίνοντας έτσι ένα μήνυμα αντίστασης στην κρίση που ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία. 


Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, ενταγμένο στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, ξεκινά τα μαθήματα από την αρχή μάλιστα της σχολικής χρονιάς 2015-2016, προσφέροντας υποστήριξη σε δεκάδες μαθητές που έχουν εγγραφεί.

Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα γίνουν από  εθελοντές καθηγητές, που και εφέτος με αυταπάρνηση προσφέρουν τις γνώσεις και το χρόνο τους, ενδυναμώνοντας και υποστηρίζοντας τους μαθητές μας.


Τα μαθήματα ξεκινούν στις 15:00 της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου 2015, στις αίθουσες του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, όπου συστεγάζεται το Κοινωνικό Φροντιστήριο, επί της Λεωφόρου Λεονταρίου (στο 4ο Δημοτικό σχολείο Παλλήνης). 

Να σημειωθεί ότι στο Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργούν τμήματα προετοιμασίας των μαθητών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και στις τρείς βαθμίδες: Θεωρητική – Τεχνολογική – Θετική.

Επίσης, το σπουδαίο έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αποδεικνύουν και οι εφετινές επιτυχίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2015, καθώς οκτώ μαθητές του κατάφεραν να εισαχθούν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: