ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Παλλήνης



Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί μια από τις Κοινωνικές Δομές του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, λειτουργεί σύμφωνα με Κανονισμό Λειτουργίας και υποστηρίζεται από την εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων.

Τα τελευταία δυο χρόνια λειτούργησαν με επιτυχία και τμήματα προετοιμασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές της Γ Λυκείου.

Για την φετινή σχολική χρονιά η λειτουργία των τμημάτων προβλέπεται να ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου ενώ οι εγγραφές θα συνεχιστούν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από την 1η Σεπτεμβρίου στα παρακάτω σημεία:

Κοινωνικό Φροντιστήριο (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Λεονταρίου) τηλ.210-6032012,  

Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Παλλήνης, Ιθάκης 12, Γέρακας, 1ος όροφος, 2106604718

Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης, Φειδιππίδου 25Α, Πλατεία Ελευθερίας, τηλ.2132031614.

Καλούνται επίσης, εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων να πλαισιώσουν αυτήν την κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης στην τοπική μας κοινωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής στο τηλ.: 2132031614 ή να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@pallini.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: