ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής - Ατομικά & Ομαδικά Σχολικά Πρωταθλήματα Ανατολικής Αττικής

Το Σάββατο και την Κυριακή (14 & 15 Φεβρουαρίου 2015) θα γίνει η διεξαγωγή των ατομικών και ομαδικών σχολικών πρωταθλημάτων Ανατολικής Αττικής.
Στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές και μαθήτριες.
ΑΤΟΜΙΚΑ

· Χώρος και Ημερομηνία Αγώνων:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 14 Φεβρουαρίου 2015. Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι η Ελληνογερμανική Αγωγή (Δημ. Παναγέα, Παλλήνη, 15351. Τηλ: 2108176700).
· Δικαίωμα Συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Στην περίπτωση που κάποιος αγωνιστεί σε πάνω από ένα Περιφερειακό Προκριματικό Σχολικό, χάνει το δικαίωμα της πρόκρισης στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ.
· Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν την αίτηση συμμετοχής τους έως και δύο ημέρες προ της ημερομηνίας των αγώνων (Πέμπτη 12/02/2015), ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:www.ea.gr/chess
·  Πληροφορίες: www.ea.gr
ΟΜΑΔΙΚΑ
·           Χώρος και Ημερομηνία Αγώνων:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου 2015. Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι η Ελληνογερμανική Αγωγή (Δημ. Παναγέα, Παλλήνη, 15351. Τηλ: 2108176700).
·           Δικαίωμα Συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Δημοτικά Σχολεία, Δημόσια και Ιδιωτικά της Περιφερειακής Ενότητας της Ανατολικής Αττικής, με μία(1) ή δύο(2) ομάδες.
·           Συνθέσεις των ομάδων:
Οι συνθέσεις των ομάδων θα είναι τετραμελείς (ελείς), ανεξαρτήτως τάξης. Στις τρεις (3) πρώτες σκακιέρες    μπορούν να αγωνίζονται αγόρια ή κορίτσια, στην τέταρτη (4η) σκακιέρα πρέπει να αγωνίζεται υποχρεωτικά κορίτσι. Οι ομάδες πριν την έναρξη των αγώνων θα δηλώσουν τη βασική σύνθεσή τους που θα αποτελείται από 4 έως 6 μέλη, σύμφωνα με την οποία κατατάσσονται οι σκακιστές στις πρώτες 3 σκακιέρες. Η σειρά των σκακιέρων στη βασική σύνθεση δεν αλλάζει και ισχύει για όλο το πρωτάθλημα.
Κάθε σχολική ομάδα υποχρεούται να προσκομίσει πριν την έναρξη των αγώνων στον επικεφαλής διαιτητή βεβαίωση ότι όλα τα μέλη της είναι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ή ΓΟΝΕΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ( Γενική οδηγία ΚΕΔ 2013 , άρθρο 12.11)
Ώρα προσέλευσης και επιβεβαίωση συμμετοχής στη γραμματεία 15:30 πμ μέχρι 16:30 π.μ. Όσοι προσέλθουν μετά τις 16:30 πμ θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο. Ώρα Έναρξης: 17:00 π.μ.
Με την επιβεβαίωση συμμετοχής θα πρέπει να κατατίθεται και βεβαίωση του σχολείου (με σφραγίδα και υπογραφή του διευθυντή) ότι όλοι οι δηλωθέντες είναι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου.
Επικοινωνία: κα Σαράφογλου Μαρία (κιν:6946 170694, email: maria.sarafoglou@gmail.com),
                κος Σούτος Κωνσταντίνος (κιν:6977 301259, email: soutos@ea.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια: