ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

2η Φιλανθρωπική Δράση - 7ο Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Παλλήνης



2η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
7Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ &
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

16 - 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015


Αγαπητοί γονείς,

Αντιμετωπίζοντας τόσα προβλήματα, τόσο δύσκολες καταστάσεις λόγω οικονομικής κρίσης, μόνο θετικά δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα…..  παρ’ όλες τις δυσκολίες όμως, αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. 

Αισιοδοξία η οποία αναβλύζει μέσα από τα ίδια μας τα παιδιά, το μέλλον αυτού του τόπου.  Ελπίδα η οποία αγγίζει όλους μας, γιατί όλοι μαζί βιώνουμε την ίδια κατάσταση, άλλος πιο λίγο, άλλος πιο πολύ, το μέλλον όμως διαγράφεται το ίδιο για όλους μας!

Αναθεωρώντας λοιπόν στάσεις ζωής, βάζοντας πιο ουσιαστικές προτεραιότητες, εμείς οι απλοί γονείς και δάσκαλοι, βάζουμε τα θεμέλια σήμερα για μια καλύτερη κοινωνία αύριο.  Μια κοινωνία όπου ο ένας ενδιαφέρεται για τον άλλο και υπερισχύει το ΕΜΕΙΣ, όχι το ΕΓΩ.

Σίγουρα δεν μπορούμε να λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει αλλά ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δύσκολη ζωή μας λίγο πιο εύκολη.  Η ανθρωπιά είναι η δύναμή μας!

Πάνω στο πνεύμα αυτό σας ενημερώνουμε ότι, σε συνεργασία πάντα με την διεύθυνση του σχολείου μας, οι φιλανθρωπικές δράσεις θα συνεχιστούν για όλη την διάρκεια του σχολικού έτους, δίνοντας έτσι το μήνυμα ότι η ανάγκη για προσφορά υπάρχει όλο τον χρόνο και όχι μονάχα σε περιόδους γιορτών, όπως συνηθίζεται.

Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές μας αντιλαμβάνονται την αξία της συνεχούς προσφοράς σε όσους συνανθρώπους μας στερούνται βασικά είδη διατροφής, οικογενειακής θαλπωρής και αγάπης.

Στόχος μας αυτή την φορά είναι η συγκέντρωση τροφίμων που με την συμμετοχή των παιδιών μας θα προσφερθούν σε κέντρα σίτισης απόρων της περιοχής μας. 

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 20 Φεβρουαρίου 2015.  Το διάστημα αυτό όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει, φέρνοντας στο χώρο του σχολείου μας τρόφιμα όπως:  Ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ντοματοχυμούς, λάδι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, αλεύρι. 

Προσφορά στον συνάνθρωπο-συμπολίτη μας η οποία στηρίζεται καθαρά και μόνο στην ανιδιοτέλεια όλων μας.

Με εκτίμηση
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
7ο Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Παλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: