ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


8 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

δετ

H 6η Μαρτίου 2010 ήταν η βραδιά της Ένωσης και των Συλλόγων Γονέων της Παλλήνης. Η πίττα που κόπηκε συμβολικά για όλους τους συλλόγους των σχολείων της πόλης, έδωσε το μήνυμα της ενότητας που υπάρχει πάνω από μια δεκαετία.

Εκπρόσωποι από όλα τα σχολεία έδωσαν το παρόν σε μια βραδιά συνεύρεσης και επικοινωνίας.

Οι Δήμαρχοι Παλλήνης κ.Σ. Κωνσταντάς και Γέρακα κ. Θ. Ζούτσος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αλέξανδρος Δελμούζος κ. Θ. Γκούμας, ο κ. Δ. Μπαρούτας αιρετός ΑΠΥΣΠΕ, η Πρόεδρος του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Παλλήνης κ. Κ. Γκόνου, εκπρόσωποι της τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, σεβόμενοι την δράση της Ένωσης και των Συλλόγων Γονέων, τίμησαν με την παρουσία τους την συνεστίαση.

Την βραδιά άνοιξε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Οδυσσέας Ρομπάκης, ο οποίος ανέφερε ότι δεν είναι η βραδιά για πολλά λόγια γιατί «απόψε είναι η βραδιά μας, μια βραδιά που συμπίπτει με την έναρξη μιας νέας οικονομικής λιτότητας που θα αγγίξει κάθε πολίτη και κάθε φορέα».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ειρήνη Κουνενάκη, η οποία δήλωσε ότι «οι γονείς θα συνεχίσουν να διεκδικούν μέσα από τους συλλόγους γονέων, όπως κάνουν χρόνια τώρα, τα αυτονόητα. Θα συνεχίσουν να περιφρουρούν τον δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης, για να σταματήσουν κάποτε να είναι χορηγοί της δημόσιας δωρεάν παιδείας.»

Τιμώμενο πρόσωπο , ήταν η μαθήτρια της πόλης μας Κατερίνα, που πριν από καιρό ευαισθητοποίησε τους γονείς αλλά και την τοπική μας κοινωνία με την περιπέτεια της υγείας της. Η Κατερίνα ήταν εκεί, ανάμεσα σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και η συνεστίαση του Αναπτυξιακού

Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε μια ζεστή συνεύρεση, με το αναμενόμενο κέφι στα Ρεμπέτικα του Φώντα, στον Αγ. Νικόλαο της Κάντζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: