ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019


                                                                                                                   Παλλήνη  29/03/2019

Αγαπητοί γονείς,

Όπως σας ενημερώσαμε με την προηγούμενη ανάρτηση μας, ένας από τους στόχους που έχει θέσει ο Σύλλογος Γ.& Κ. του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης, για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών,  είναι η κατασκευή  πεζογέφυρας επί της Μαραθώνος , στο ύψος των σχολείων 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης. Για την υλοποίηση του στόχου αυτού, έχουμε έρθει σε επαφή με τον Δήμαρχο  Παλλήνης κ. Ζούτσο (21/02/19), ο οποίος και πρόσκειται θετικά σε αυτό, προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειες μας, προς την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, που είναι η αρμόδια αρχή.
Για την υλοποίηση του στόχου αυτού, συνεργαζόμαστε επίσης και με τον Σύλλογο Γ. & Κ. του 1ου Λυκείου Παλλήνης  καθώς και με τις Διευθύνσεις των δύο σχολείων. Στα πλαίσια των ενεργειών μας αυτών, κρίθηκε απαραίτητη η συγκέντρωση υπογραφών από τους γονείς  και κηδεμόνες, καθώς και από  κατοίκους της περιοχής.  
Διαθέσιμη λίστα προκειμένου να υπογράψετε,  θα υπάρχει στο γραφείο της δ/ντριας του σχολείου, αλλά και στα γραφεία του Συλλόγου, στον χώρο του Β2 στα προκάτ στο κάτω μέρος του προαυλίου, κάθε Παρασκευή  7:00-8:00μμ  και   κάθε Κυριακή 6:00-7:00μμ. Οι υπογραφές πρέπει να συγκεντρωθούν  μέχρι τις διακοπές του Πάσχα.
Αν  υπάρχει σοβαρός λόγος μετακίνησης,  επικοινωνήστε στο παραπάνω  email  του Συλλόγου, ή στα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ που υπάρχουν στο site δίνοντας  τα στοιχεία σας  (ονοματεπώνυμο, δ/νση , τηλέφωνο) , καθώς ημέρα και ώρα, προκειμένου να έρθουμε εμείς στο σπίτι σας για να υπογράψετε.
Η συμμετοχή όλων  με την υπογραφή σας είναι απαραίτητη  αλλά και πολύτιμη.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: