ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης,


Η ύπαρξη του θεσμού του Συλλόγου, του οποίου μέλη είστε όλοι εσείς, είναι απαραίτητη για να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα προβλήματα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του σχολείου και την ευεξία των παιδιών μας. 
Με αυτή την επιστολή σας καλούμε να συμμετέχετε στην ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβούλιου του Συλλόγου μας. Ο Σύλλογος επιζητά την συμμετοχή σας στις εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 11 Νοεμβρίου του 2018 στο σχολείο μας, για να συνεχίσει να έχει το δυναμικό να βελτιώνει καταστάσεις ή/και να επιλύει τυχόν προβλήματα στα πλαίσια της καθημερινότητας των μαθητών στο σχολείο μας.
Παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το ΔΣ του Συλλόγου ή/και για αντιπροσώπευση του Συλλόγου στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων  να δηλώσουν την επιθυμία τους επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail του συλλόγου sgkgympallinis@gmail.com. μέχρι και 8 Νοεμβρίου του 2018.
Για τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την διεξαγωγή των εκλογών, όπως και για οτιδήποτε άλλο ζήτημα, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 29 Οκτωβρίου, ώρα 20:00 στην αίθουσα Β2 του σχολείου μας.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου
Καυκιά Αγγελική

Δεν υπάρχουν σχόλια: