ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018


Ενέργειες κηδεμόνα
για την ολοκλήρωση της εγγραφής
μαθητή/ήτριας του σχολείου μας


Ευχόμαστε σε όλους, γονείς, κηδεμόνες και παιδιά, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου, οφείλουμε για την ολοκλήρωση της εγγραφής να προχωρήσουμε σε κάποιες ενέργειες. Συγκεκριμένα, χρειάζεται κάθε κηδεμόνας μαθητή/ήτριας του σχολείου μας (και των τριών τάξεων) να συμπληρώσει και να υπογράψει την συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’ 75) του κηδεμόνα τού/τής μαθητή/τριας στην οποία να δηλώνεται η νομιμότητα της άσκησης της κηδεμονίας, σύμφωνα με το άρθρο 13. Στην ίδια Υπεύθυνη Δήλωση δηλώνεται η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή ο αριθμός του τηλεφώνου στο οποίο θα αποστέλλονται τα σύντομα μηνύματα (SMS), και να μας την προσκομίσει.


Ειδικά για τους μαθητές/ήτριες της Α’ τάξης, θα πρέπει να συμπληρωθεί και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τρίας. Η διαδικασία οφείλει να έχει ολοκληρωθεί έως την 11η Σεπτεμβρίου, ημέρα του αγιασμού. Το σχολείο είναι ανοικτό 8:00 με 15:00.  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ


Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: