ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

1ο τεύχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας "ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ" του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης



Ομάδα παιδιών του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης με την επίβλεψη και τη βοήθεια καθηγητών, δημοσίευσαν το 1ο τεύχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας του σχολείου με τίτλο «ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ».

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θέλοντας να βοηθήσει στη διάδοση της ηλεκτρονικής εφημερίδας, φιλοξενεί και αναδημοσιεύει λίγα λόγια της συντακτικής ομάδας καθώς και την εφημερίδα.
  
«Στο πλαίσιο των προγραμμάτων που εκτυλίσσονται φέτος στο σχολείο μας δημιουργήθηκε και μια ομάδα, η οποία είχε στόχο τη δημιουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας.
Οι μαθητές που συγκρότησαν τη συντακτική ομάδα είχαν την επιθυμία να «δημοσιογραφήσουν», ασχολούμενοι με θέματα που ενδιαφέρουν τους συμμαθητές τους, να μάθουν να συνεργάζονται, κι ακόμη να δημιουργήσουν ανάλογα με τις κλίσεις τους είτε φωτογραφίζοντας είτε σκιτσάροντας είτε ερευνώντας.
Στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα οι δίαυλοι είναι ανοιχτοί για όλους. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από αναγνώστες, η ομάδα σάς καλεί να γίνετε και αρθρογράφοι, στέλνοντάς της, μέσω των ηλεκτρονικών μέσων κι εσείς, και δικά σας άρθρα, που νομίζετε ότι ενδιαφέρουν τη σχολική μας κοινότητα…»



Δεν υπάρχουν σχόλια: