ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ


Το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 8.30μ.μ. σβήνουμε τα φώτα για μία ώρα.
Είναι η «
ΩΡΑ ΤΗ ΓΗΣ» και ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΥ.
Μια ώρα που σε όλες τις γωνιές της γης σβήνουν τα φώτα, ως μια συμβολική πράξη ενάντια στις κλιματικές αλλαγές.
H «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2007 στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας όπου 2.200.000 πολίτες και επιχειρήσεις έκλεισαν τα φώτα στέλνοντας το μήνυμά τους.
Μέσα σε ένα μόλις χρόνο η «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» έγινε μια καθολική παγκόσμια κίνηση με πάνω από 50 εκατομμύρια ανθρώπους σε τουλάχιστον 35 χώρες !!!
Το Μάρτιο του 2009 πάνω από 4000 πόλεις σε 88 χώρες συμμετέχουν σε αυτή, δημιουργώντας την  πιο μεγάλη και δυναμική παγκόσμια κίνηση κατά των κλιματικών αλλαγών. Η Ελλάδα συμμετέχει επίσημα για πρώτη φορά και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση σε συμμετοχές !!! Η εικόνα της συσκοτισμένης Ακρόπολης κάνει τον γύρο του κόσμου…
Εμείς, το Δ.Σ. του Συλλόγου συμμετέχουμε, στηρίζουμε και προωθούμε τέτοιες δράσεις !!!
Σβήνουμε λοιπόν όλα τα φώτα και τις ηλεκτρικές συσκευές, καλούμε φίλους στο σπίτι και απολαμβάνουμε ωραίες συζητήσεις, συνοδεία κεριών, στην ομορφότερη και πιο συμβολική ώρα της χρονιάς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: