ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παλλήνη 26/09/13
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Καθώς η νέα σχολική χρονιά ξεκινά, μία σειρά από  σημαντικά για τη χώρα μας αλλά και για την εκπαίδευση προβλήματα μοιάζουν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις σε χιλιάδες οικογένειες και κατά συνέπεια και στους μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στο σχολείο μας. Παρά τα εν λόγω προβλήματα το σχολείο οφείλει να συμβάλλει στη δημιουργία υπεύθυνων μαθητών με κριτική σκέψη, με ολόπλευρη και ουσιαστική γνώση για όλους.
Ο σύλλογος μας θα συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση και ήδη, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς,  είχε μία πολύ ουσιαστική συνάντηση με τον σύλλογο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, όπου ο Δντής κ. Δημ. Μπαξεβάνης μας ενημέρωσε διεξοδικά για τη λειτουργία του σχολείου.
Συγκεκριμένα  ενημερωθήκαμε  ότι το σχολείο είναι  πλήρες  σε καθηγητές,  ενώ η ενισχυτική διδασκαλία  θα ξεκινήσει  αφού  πρώτα συγκεντρωθούν οι απαιτήσεις  στα διάφορα μαθήματα.  Για τις όποιες   επισκευές στις εγκαταστάσεις του σχολείου   αναμένεται σύντομα η αποκατάσταση τους  μετά και από τη δική μας επέμβαση στους αρμόδιους φορείς του Δήμου. Σε ότι αφορά στην θέρμανση, η εκτίμηση είναι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Ο σύλλογός μας  έχει προτάσεις για διάφορες δράσεις που θα δώσουν στα παιδιά μας την δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν σαν αυριανοί, υπεύθυνοι πολίτες  και οι οποίες θα συζητηθούν τόσο με τον σύλλογο των  καθηγητών όσο και με τους μαθητές (15 μελές), προκειμένου  να λάβουν την τελική μορφή.
Επιπλέον ο σύλλογος θα είναι αρωγός σε όποια δραστηριότητα αποφασίσουν τα παιδιά και  ζητήσουν την συνδρομή μας. Προκειμένου όμως ν΄ ανταποκριθούμε και δεδομένου ότι ο σύλλογος δεν έχει άλλους πόρους,  κρίνεται απαραίτητη η οικονομική συνδρομή μας, που ορίστηκε στα 5 ευρώ /έτος/οικογένεια μαθητή/τριας

Για τον σκοπό αυτό παρακαλούμε να συμπληρωθεί  η  παρακάτω δήλωση και να  παραδοθεί, μαζί με το ποσό των 5 ευρώ σε κλειστό φάκελο, από τους  μαθητές στον διευθυντή του σχολείου.
Τέλος θεωρούμε υποχρέωση να σας γνωρίσουμε ότι από τις εκλογές  στις 27 Μαρτίου 2013 προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα την  1η Απριλίου  2013 με την  εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Δημήτριος Κόντης,    Αντιπρόεδρος: Σταμάτης Ψυχογιός
Γραμματέας:  Ιουλία Μπαλάσκα,     Ταμίας: Χρήστος Τσιναρόπουλος
Μέλη: Ιωάννης Τζήκας  ,Βασίλης Νημάς, Αλεξάνδρα Τσεκλένη
Ένωση Συλλόγων Γονέων Παλλήνης:  Xάρης Μουρκάκος   






…………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ……………………………………………………………………………
Τάξη/Τμήμα μαθητή/τριας………….
Τηλ……………………………..


Δεν υπάρχουν σχόλια: