ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Προς τους Υποψηφίους Δημάρχους του Νέου Δήμου Παλλήνης




Παλλήνη 19/10/2010

Προς τους Υποψηφίους Δημάρχους του Νέου Δήμου Παλλήνης Κοινοποίηση: Γονείς & Κηδεμόνες Μαθητών του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης, Διεύθυνση & Σύλλογο Καθηγητών 1ου Γυμνασίου Παλλήνης, ΈΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, Ε΄ΕΛΜΕ.

Αγαπητοί μας Υποψήφιοι Δήμαρχοι,

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να μας ενημερώσετε για τις λύσεις που έχετε ως συνδυασμός, σχετικά με τα ποιο σοβαρά προβλήματα που απασχολούν Γονείς & Μαθήτριες/Μαθητές , αλλά και Εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας. Συγκεκριμένα:

1. Αντιμετώπιση καταστροφών από εξωσχολικούς, φύλαξη των κτηριακών εγκαταστάσεων.

2.Επικινδυνότητα της Λ. Μαραθώνος. Ποιες οι ενέργειές σας για να βελτιωθεί η πρόσβαση και η αποχώρηση των Παιδιών μας στο Σχολείο;

3.Επικινδυνότητα Προαυλίου. Με βάση ποιο πρόγραμμά, μπορεί να ανακατασκευαστεί ο αύλειος χώρος και αν είστε διατεθειμένοι να το εντάξετε και πότε; 4. Πρόγραμμα «Εξοικονομώ». Είναι στον σχεδιασμό σας η ένταξη στο παραπάνω πρόγραμμα του κτηρίου του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης;

5.Σήμανση Σχολείου. Προτίθεστε να προσθέσετε- βελτιώσετε την σήμανση; Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο της Παλλήνης, όπου υπάρχει επαρκή σήμανση.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

21-Με εκτίμηση

ΤΟ ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: