ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΕΝΕΡΓΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ .

Αγαπητοί Γονείς,

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!


Από την έναρξη του Σχολικού έτους είμαστε κοντά στα προβλήματα του Σχολείου μας και προσπαθούμε πάντα με διάλογο και συνεργασία να τα λύνουμε.

Ήδη όπως είδατε:

1. Τοποθετήθηκαν προειδοποιητικές πινακίδες στην Λ. Μαραθώνος από τη Νομαρχία και την Τροχαία

2. Δώσαμε σε όλους τους Μαθητές και στους Γονείς ειδικό έντυπο Οδικής Ασφάλειας

3. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την ανάπλαση του προαύλιου χώρου και

4. Σχεδιάζουμε διάφορες εκδηλώσεις και θα οργανώσουμε πρωτοβουλίες σε διάφορα θέματα που μας απασχολούν.

Η συνεργασία με την Διεύθυνση του Σχολείου μας είναι άψογη και είμαστε σε άμεση επαφή με τον Δήμο Παλλήνης (προγραμματίζουμε συνάντηση με τον Δήμαρχο), με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και με τους Μαθητές μας (όταν εκλεγεί το νέο 15μελές).

Δυστυχώς 2 φορές έγινε προσπάθεια ΠΑΡΑΝΟΜΑ, να κλείσει το Σχολείο μας από ομάδες Μαθητών και εξωσχολικών, προξενώντας μικρές φθορές και κατεβάζοντας την Ελληνική σημαία μας!!!

Η αντίδραση της Διεύθυνσης του Σχολείου ήταν άμεση και σε συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου μας, τον Δήμο Παλλήνης και Μαθητές του Σχολείου μας, αποτρέψαμε περισσότερες καταστροφές, και περιφρουρήσαμε τις εγκαταστάσεις και την νύχτα!!.

Η θέση του Συλλόγου μας είναι πως μόνο με «ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ», με διάλογο- συνεργασία και κοινές διεκδικήσεις μπορούν να λυθούν προβλήματα. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε Παράνομη και μη Δημοκρατική πράξη που στόχο έχει την διατάραξη της λειτουργίας του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης.

Γονείς, 15μελές συμβούλιο των Μαθητών μας, Εκπαιδευτικοί και οι εκπρόσωποι του Δήμου Παλλήνης, και μέσω Σχολικών Συμβουλίων μπορούμε και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να συνεργαζόμαστε και να διεκδικούμε. Αυτό κάνουμε τόσα χρόνια και γι αυτό μας έχετε εκλέξει ως αντιπροσώπους σας.
Ζητάμε και απαιτούμε από κάθε Γονέα και κηδεμόνα:

• να είναι κοντά στον Σύλλογό μας
• να ενημερώνεται από τις ανακοινώσεις, την Ιστοσελίδα μας ή και τηλεφωνικά και
• να μας ενημερώνει για κάθε συμβάν και δυσλειτουργία υποπέσει στην υπόληψη του.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Βακαλόπουλος Γιάννης , Καρανίκας Απόστολος , Κλαούντια Σέρερ, Μητσιάρα Κων/να , Ρεφούλιας Αντώνης (6945462323), Σχορετσιανίτη Ζωή , Φωτοπούλου Δήμητρα,

Δεν υπάρχουν σχόλια: