ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας καλούμε να αναφέρετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις, κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου ή επικοινωνώντας μαζί μας με τα διαθέσιμα τηλέφωνα.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

H κινηματογραφική πρεμιέρα του " ψύλλου που δεν ήθελε να γίνει ελέφαντας" άρεσε και έβαλε τις βάσεις για τη συνέχεια.

H κινηματογραφική λέσχη του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης έκανε την πρεμιέρα της την Κυριακή 29 Μαρτίου με μια έξοχη ταινία που διασκέδασε και συγκίνησε τόσο τους μεγάλους όσο και τους μικρούς σινε-φιλ που την είδαν.
Ο "Ψύλλος" του Δημήτρη Σπύρου, που έπαιζε και έναν κύριο ρόλο, αυτό του σοφού "Γαλαξία", άρεσε πολύ στα παιδιά και έκαναν αρκετά σχόλια και ερωτήσεις στο τέλος της προβολής.

Η συγκεκριμένη ταινία έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και έχει δοθεί σε όλα τα Σχολεία στην Ελλάδα σαν συμπλήρωμα του εκπαιδευτικού προγράμματος. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορέσαμε και την εντάξαμε στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής μας λέσχης.

Όσον αφορά στο τεχνικό μέρος της οργάνωσης της λέσχης, ξεκινήσαμε με τα μέσα που διαθέτει το Γυμνάσιο. Video-προβολέας, μεγαφωνική εγκατάσταση, laptop κ.λ.π. Θα προσπαθήσουμε όμως σαν Σύλλογος να βελτιώσουμε τις υποδομές αυτές, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν αποφασιστικά ο Γυμνασιάρχης κ. Μπαξεβάνης και η Υποδιευθύντρια κ. Κακλαμάνη.

Ευχαριστούμε από την Επιτροπή της κινηματογραφικής λέσχης :
  • τις καθηγήτριες (Κα Σαββίδου και Κα Μπουκουβάλα)
  • και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων (Κα Φωτοπούλου, Κα Σχορετσανίτη και Κο Ρίπη).
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην τεχνοκριτικό του κινηματογράφου Κα Σαββίδου, η οποία μας παρείχε πολύτικες πληροφορίες στο εισαγωγικό μέρος της προβολής και στον συντονισμό της συζήτησης, μετά την προβολή της ταινίας.
Η επόμενη προβολή θα μπορούσε να έχει σαν θέμα ...τους ήρωες του καναπέ... αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους γονείς που τους ταιριάζει γάντι αυτός ο τίτλος.

Αντίθετα με τους...ήρωες του καναπέ, μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Γέρακα (Κα Λυμπεροπούλου) καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων από την Παλλήνη, τον Γέρακα και την Αγ. Παρασκευή.

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα διερευνήσουμε ποιες δυνατότητες υπάρχουν για μία ή δύο ακόμη προβολές. Η βάση του προγραμματισμού μας παραμένει ωστόσο η επόμενη σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: